Refit kotter

Viskotter verbouwd tot luxe jacht.

Deze geklonken viskotter uit 1946 is door ons omgebouwd tot luxe motorjacht. Op de romp na is het schip volledig vernieuwd. Dit houdt in dat alle stalen dekken, machinekamer en opbouwen zijn vernieuwd. Al het staalwerk is uitgevoerd in gestraalde plaat en na het na-stralen voorzien van epoxy-coating.

Voor het stralen/conserveren zijn alle technische componenten voor gemonteerd. Waaronder hoofdmotor, generatoren, accuframes, hydrauliek, tanks, doorvoeren, voorbereiddingen leidingwerk enz. Na het conserveren zijn deze teruggeplaatst en in een later stadium aangesloten.

Na het aanleggen van tanks, leidingwerk en bekabeling is het schip betimmerd. Dit in een samenstelling van wit gelakte plafonds en panelen in combinatie met een teak interieur. Voor het interieur zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt waaronder watervast multiplex en geselecteerd massief teak. Leidingwerk en kabelbomen blijven altijd bereikbaar door middel van luiken en dubbele bodems.

Nadat het interieur gereed en afgelakt is kan de afmontage van start gaan. Hierbij moet u denken aan plaatsen sanitair, verlichting, hang- en sluitwerk, navigatie apparatuur enz.

Het resultaat is een degelijk schip voorzien van alle comfort voor lange tochten en verre reizen.

thumbDSCN04791024
fisher
IMG6097
IMG7357
IMG7185
IMG7393
IMG7399
IMG7402
IMG7401
thumbIMG74161024